I- alom 2012.Hat hetesek
2012. november 05. írta: Krauszné Tünde

I- alom 2012.Hat hetesek

Egyre ügyesebbek, aktívabbak így felfedezhetik a "világot" . Barangolnak, ismerkednek és nagyokat játszanak.

A jó kapcsolat ,az emberrel való jó viszony természetes számukra.  " A hangod jelentsen valamit" , bizony nem a véletlen műve. Élénkek, figyelmesek, kitartóak és nagyon szeretnek harapdálóst játszani. Húzni, vonni, cibálni, természetes számukra. Az anyjuk négy hetes koruk óta rendszeresen játszik ilyen játékot velük. 

A mama kutya szeme mindenen ott van , óvja, szemmel tartja őket. 

Cintarella a  szomszédot ismeri pici korától,ezért nem ellenséges . Pont úgy ismerkedtek meg,  ahogyan a mostani kicsik is felfedezik , hogy valaki matat. Kutyaszerető szomszédaink vannak, ezért a kedves szó, nem marad el. Cintarella ott terem és vigyázó szemekkel lesi az eseményeket. Akkor hörög egy csúnyát, amikor Böbe szomszédasszonyunk hozzá is beszélni kezd  és hajol a kölykök felé. Csak figyelmeztetés! Ne közelíts!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kolyokkutya.blog.hu/api/trackback/id/tr54889597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása