Lucifer  hétköznapjai.
2014. május 20. írta: Krauszné Tünde

Lucifer hétköznapjai.

Így segít a kapcsolattartásban a net .  Pici videókkal, képekkel megörvendeztetjük a tenyésztőt .

Siroccó - Rott Jágó, aki Lucifer hívónevet kapta a gazditól.    


A kutya rágcsálja a játékát ( "zsákmány" , ennivalót helyettesítő tárgy amire rászoktatjuk, hogy huzakodjon vele, ha eldobjuk hozza vissza) Jól érzi magát, leköti a játék.

   
CSUDA JÓPOFA AHOGYAN ELBESZÉLGET A MALACCAL, elmerülten játszik egyedül. 
Jó a füle, figyelmes, a környezet zajaira is figyel. 
 
Séta közben láthatóan jól érezte magát, "ügyes vagy" lágyan kimondott szó, simogatás, még kellemesebb élménnyé tették volna a sétát. A gazdával közös élménnyé, ami segít a szoros kötödés kialakításában.  

 
Meglátja a kutyát megáll. Nem tudja eldönteni mi legyen, de mivel a gazdi tesz  egy lépést, kap egy "jelet", szalad ismerkedni a kutyához. Megáll amikor közel ér, hiszen látja, szagolja, hogy az egy felnőtt kutya. Ő tudja, hogy meg kell várni, hogy a nagy-idősebb kutya kezdeményezzen, hiszen itthon megtanulta ezt a szabályt, hogy a kölyök akkor játszhat, ha arra engedélyt kap a felnőttől ! Megkapja, de egy idő után  Lucifer figyelme elterelődött a német juhászkutyára, mert a gazdi tovább kormányozta. 
Játék a szomszéd kutyával. Értik egymást, jól elvannak. Sok ilyen hancúrozásra kell lehetőséget adni. Hasznos, jót tesz, hosszútávú előnye van. Idegen kutyával való szocializáció. Megismeri, "barátságot" kötnek, a jó viszony felnőtt korra is megmarad. Nem tekintenek elűzendő ellenségként egymásra.

Egy kicsit későbbi videó a szomszéd kutyával.Továbbra is jó a viszony. Ám a póráz akadályozza  a felhőtlen barátkozást.
 
  
Miért ugatnak a kutyák?  Lucifer hazaért.

  

Ilyen lett fiatal felnőtt korára .

Lucifer otthon

Lucifer az iskolában

A bejegyzés trackback címe:

https://kolyokkutya.blog.hu/api/trackback/id/tr706183868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása