Tréning
2019. november 21. írta: Krauszné Tünde

Tréning

 ovzami.jpg

Amikor belevágtak az őrző-védő munkába, a cél az volt, hogy érezze jól magát a kutya, ne legyen a munkában agresszív és maradjon továbbra is könnyen kezelhető, barátságos kutya. Legyen formába öntve a tréning, de legyen kényszermentes. Rolandot javasoltam, mert bíztam benne, hogy ketten szót értenek majd.

Így is lett

Roland maximálisan partner volt és mindig megbeszéltük a tréning menetét, majd végén értékeltük az aznapi eseményeket. Az első gyakorlások után, jött az írásos elmélet, mert kutyával a kézben nehéz koncentrálni az utasításokra. Főleg úgy, hogy fogalmad sincs, mi zajlik a pályán, hogyan kellene jól kezelni a kutyát. A videó felvételek segítettek vissza idézni a pályán zajló eseményeket.

https://siroccorottweiler.hu/kenyszermentes/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kolyokkutya.blog.hu/api/trackback/id/tr5515317468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása