I -alom 2012. Második-harmadik hét
2012. október 11. írta: Krauszné Tünde

I -alom 2012. Második-harmadik hét

Közeledünk a két hetes korhoz, a picik egyre erősebbek, egyre aktívabbak, de a napok nagy része még mindig evéssel és alvással telik.

 Három nap múlva

Két hetesen már nyitva a szemük, de még nem hallanak igazán, az a harmadik hét végére alakul ki teljesen.

Két és fél hetesen, már a négy lábukon dülöngélnek, és láthatóan erősen tudnak támasztani a lábukkal. Pont ez az erő és akarat, ami miatt, bizony a ládán kívülre is kerülnek.

8 017.jpg 

Két hetesen még korai, ezért meggyanúsítottuk Cintát, hogy ő emelte ki. Aztán amikor már három is kint volt, bizony át kellett rendezni a szülőszobát. Levettem a láda elejét, szabad járást tettem lehetővé, így a kicsik utolérik az anyjukat , bárhol fekszik. Minden alomnál így teszek, de három hetes korban. Cintarella előző és mostani almánál ezt előre kellett hozni egy héttel.

A bejegyzés trackback címe:

https://kolyokkutya.blog.hu/api/trackback/id/tr404832752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása